lysplanlegging-hytte-32.jpg

Prosjekter

Usikker på om lysplanlegging er noe for deg? La deg inspirere av noen av våre prosjekter og se hvor fint det kan bli med god belysning. Prosjekter kan være store eller små, men uansett størrelse og budsjettramme, er våre lysplanleggere dedikerte til å finne gode løsninger som fungerer for deg og ditt hjem.

lysplanlegging-hytte-1.jpg

01

Drømmehytte i Hemsedal

En nybygget hytte i Hemsedal som var et kjærlighetsprosjekt der ingen detaljer ble overlatt til tilfeldighetene. Bestillingen var å skape god belysning som ikke tok for mye fokus fra arkitektur og utsikt.

Les mer

02

Fleksibel utleieleilighet

En utleieleilighet i en kjeller der huseier ønsket å skape en god grunnbelysning som samtidig er fleksibel og kan tilpasses ulike leietakeres behov.

Les mer

heggedal-3.jpg
unsa-stue-2.jpg

03

Leilighet med downlight

En moderne leilighet med innebygget downlight i stuen og på badet. Kunden hadde en del lamper fra tidligere som er med i prosjektet, men ønsket hjelp til plassering og til å legge til det som manglet.

Les mer

04

Stue i moderne rekkehus

En stue som hadde ett lyspunkt i taket, men der lyset ikke var nok til å gi lys til hele rommet. En helhetlig plan har sørget for godt lys i hele rommet.

Les mer

tvhjorne.jpg
stue3.jpg

05

Leilighet med mørke vegger

En blokkleilighet fra 60-tallet der kunden opplevde at det gjennomgående var for lite lys. Prosjektet bestod av fire rom: Stue, kontor/bibliotek, kjøkken og gang. 

Les mer